ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΠΟΡΤΑ.

Σχέδια για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες.
Στο Ατελιέ Μότση δημιουργούμε μοναδικές με εγγύηση εφ’ όρου ζωής εφαρμογές βιτρώ για εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες και σας παρέχουμε την μοναδική δυνατότητα να αποκτήσετε το σχέδιο βιτρω των ονείρων σας χωρίς κανένα περιορισμό χάρις την μακροχρόνια καλλιτεχνική μας εμπειρία σχεδιάζουμε τα πάντα ώστε κάθε πελάτης μας να έχει το δικό του μοναδικό και ανεπανάληπτο σχέδιο στα χρώματα που επιθυμεί.

Η Εφαρμογή του Βιτρώ σε Πόρτες.
Στο Ατελιέ Μότση στην εφαρμογή των βιτρώ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ανεξαρτήτως του τύπου της πόρτας, του υλικού της, του ανοίγματος, της ύπαρξης ή μη τζαμιού αλλά και των διαστάσεων καθώς διαθέτουμε από το 1992 την τεχνογνωσία να την μετατρέψουμε σε ένα πραγματικό έργο τέχνης βιτρώ, εξειδικευόμαστε και αναλαμβάνουμε πλήρως όλες τις τεχνικές υπηρεσίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση του βιτρώ στο χώρο σας.

Μοντέρνο σχέδιο βιτρώ σε εσωτερική Πόρτα Διαμερίσματος.
Δημιουργήσαμε ένα γεωμετρικό abstract σχέδιο βιτρώ σε εσωτερική πόρτα υπνοδωματίου διαμερίσματος, ξύλινη χωρίς τζάμι στο άνοιγμα μέσα στο οποίο τοποθετήθηκε το βιτρώ χρησιμοποιώντας συνδυασμό γνήσιων κρυστάλλων οπαλίνας & καθεδράλ σε παλ αποχρώσεις προσδίδοντας ένα minimal style ιδανικό για κάθε χώρο. Η τεχνική tiffany για την συγκόλληση των κρυστάλλων παρέχει εγγύηση εφ΄όρου ζωής. Δεν απαιτείται συντήρηση. Δεν απαιτείται καθαρισμός. Ένα έργο τέχνης που αναβάθμισε αισθητικά τον διάκοσμο του χώρου και κάλυψε την ανάγκη να υπάρχει φως στον διάδρομο που οδηγεί στο υπνοδωμάτιο.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!