ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΒΙΤΡΩ.

Το Βιτρώ στο ατελιέ Μότση είναι ένα έργο τέχνης με διάφορες εφαρμογές στην διακόσμηση εσωτερικού χώρου, το Βιτρώ σε άνοιγμα πόρτας είναι μια από τις πιο δημοφιλής επιλογές διακόσμησης προσδίδει φως , χρώμα και στυλ στον χώρο. Το ατελιέ Μότση είναι το μόνο καλλιτεχνικό εργαστήρι που θα αποκτήσετε το δικό σας ξεχωριστό σχέδιο Βιτρώ, δεν επιλέγεται από προ-υπάρχοντα έτοιμα σχέδια, αλλά θα δημιουργήσουμε αποκλειστικά για εσάς , στις διαστάσεις και στα χρώματα που επιθυμείτε το σχέδιο των ονείρων σας που μόνο εσείς θα έχετε.

   

Για να διασφαλίσετε ότι ένα Βιτρώ είναι μια γνήσια δημιουργία που σας εγγυάται ανθεκτικότητα και διάρκεια εφ’ όρου ζωής λάβετε υπόψιν ότι η δομή του  ή αλλιώς  το σώμα του Βιτρώ απαρτίζεται αποκλειστικά και μόνο από κρύσταλλα τύπου οπαλίνας ή καθεδράλ τα οποία συγκολλούνται μεταξύ τους ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι συμπαγές. δηλαδή το σώμα του Βιτρώ να μπορεί να στέκεται σταθερά μόνο του ικανό πλέον να τοποθετηθεί είτε πάνω σε υπάρχον τζάμι πόρτας ή ακόμα και στο κενό άνοιγμα της πόρτας που διαθέτετε ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Τελικό αποτέλεσμα γνήσιου χειροποίητου Βιτρώ που θα βρείτε μόνο στο Ατελιέ Μότση, όπως παρατηρείται από την φωτογραφία , πρώτον αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από συνδυασμό κρυστάλλων τύπου οπαλίνας & καθεδράλ 4mm, και δεύτερον η δομή του Βιτρώ είναι σταθερή στέκεται μόνο του επιβεβαιώνοντας της άρτια εφαρμογή της τεχνικής tiffany μοναδική διαδικασία μιας γνήσιας χειροποίητης Βιτρώ δημιουργίας.

Βιτρώ σε ξύλινη πόρτα εσωτερική εισόδου διαδρόμου διαμερίσματος.

Ένα γραμμικό γεωμετρικό σχέδιο, σύνθεση με ρόμβους, λιτό και μοντέρνο στυλ με γήινα χρώματα που το κάνει διαχρονικό και ιδανικό για κάθε τύπο διακόσμησης. Εγγύηση εφ’ όρου ζωής και ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα στο οποίο συνέβαλαν η τεχνική tiffany και η χρήση γνήσιων κρυστάλλων, συγκεκριμένα μπεζ-κίτρινο και πορτοκαλί οπαλίνα στο κέντρο, ενώ για το φόντο ημι-διαφανές καθεδράλ που αφήνει ανεμπόδιστο το φως να εισέρχεται στο χώρο δίνοντας και την διακριτικότητα όταν κλείνει η πόρτα εμποδίζοντας την ορατότητα προς το εσωτερικού του δωματίου, επίσης το φόντο πλαισιώνεται από αδιάφανη οπαλίνα σε ανάμεικτες αποχρώσεις του λευκού και ροζ-μωβ που διακυμαίνονται ανάλογα με το φως του δωματίου.

Βιτρώ σε διπλή ξύλινη πόρτα εσωτερικού χώρου. Ένα διαχρονικό σχέδιο που απεικονίζει μια “Τριανταφυλλιά” , άρτιο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα, με ζωντανά χρώματα χάρις στην χρήση γνήσιων κρύσταλλων οπαλίνας, η οποία είναι απολύτως ανθεκτική και παρέχει εγγύηση εφ’ όρου ζωής.

    

     

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!