Στρογγυλά Παράθυρα Βιτρώ ένας μοναδικός διάκοσμος.

Ο Φωτισμός είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες στον Διάκοσμο των Εσωτερικών Χώρων – και κυρίως ο Φυσικός Φωτισμός.

Τα Φινιστρίνια ή αλλιώς τα Στρογγυλά Παράθυρα είναι ένας δυναμικός και ιδιαίτερος τρόπος για τον φωτισμό των Εσωτερικών Χώρων, σίγουρα στην όψη είναι τελείως διαφορετικά από τα κλασικά παράθυρα, επιπλέον βρίσκονται σε σημεία που βλέπει έντονα ο ήλιος δίνοντας μια δυναμική αίσθηση του φωτός στον χώρο.

Τα στρογγυλά παράθυρα έχουν ιδιαίτερα δυνατή παρουσία στην εξωτερική και εσωτερική πλευρά ενός κτιρίου ή μιας οικίας δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση μεταξύ παράλληλων και στρογγυλών γραμμών, αλλά συνήθως εξαιτίας αυτής της ιδιότητας αφαιρούν από την θέα του χώρου και μερικές φορές διευκολύνουν τα αδιάκριτα βλέμματα στο εσωτερικό του κτιρίου ή της οικίας, αλλά και τα δυο αυτά μειονεκτήματα διορθώνονται εύκολα καθώς το πλεονέκτημα ενός φυσικού φωτισμού και η αισθητική που προσφέρουν είναι ένα ιδιαίτερα δυνατό πλεονέκτημα, το οποίο στερούνται όσοι χώροι δεν διαθέτουν στρογγυλά παράθυρα.

Η εφαρμογή της τέχνης του Βιτρώ είναι η ιδανικότερη λύση, προσφέρουν έναν έντονο χρωματισμό στο φως και δημιουργούν στην ουσία έναν φωτιζόμενο πίνακα. Προσφέρουν απλόχερα τις αποχρώσεις από τα κρύσταλλα της οπαλίνας και του καθεδράλ. Επιπλέον, εξαιτίας της κεντρικής και προβεβλημένης θέσης που έχουν τα στρογγυλά παράθυρα είναι ένας ακόμα ιδανικός λόγος που ευνοεί στο να τοποθετήσουμε Τέχνη σε αυτά.

Και όπως πάντα ένα Βιτρώ εκτός από το να ομορφαίνει και να χρωματίζει το φως καλύπτει & προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα. Στο Ατελιέ Μότση θα βρείτε αποκλειστικά αυθεντικά βιτρώ με την τεχνική της χαλκοταινίας από γνήσια κρύσταλλα οπαλίνας και καθεδράλ σε κατά παραγγελία σχέδια της επιλογής σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!