ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.

Η Ζωντανή Τέχνη του Βιτρώ. Από την αρχή του στις πρώτες δημιουργίες μέχρι και τις ημέρες μας το Βιτρώ φιλοξενεί και αναδεικνύει το στυλ, την κουλτούρα, τις τάσεις και τα πρότυπα του ωραίου που κάθε εποχή φέρει. Τα Βιτρώ παράθυρα μπορούν να απεικονίσουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων μπορεί να απεικονίζουν σκηνές από τη φύση, ιστορικά γεγονότα ή αφηρημένα σχέδια. Τα θέματα των Βιτρώ παραθύρων επιλέγονται συχνά για να αντανακλούν τις αξίες και τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων που ανέθεσαν τα παράθυρα ή για να μεταφέρουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα ή θέμα.

Σύγχρονες δημιουργίες Βιτρώ αντανακλούν το Ευρύ Φάσμα Ενδιαφερόντων & Αξιών της Σύγχρονης Κοινωνίας.

Στο Ατελιέ Μότση όταν δημιουργούμε Βιτρώ ξεκινάμε από την εικαστική σύλληψη και συνεχίζουμε με την καλλιτεχνική εφαρμογή αυτής της έμπνευσης με σκοπό τα Βιτρώ που δημιουργούμε να κρατάνε αναλλοίωτη την ιστορία του, και παράλληλα να εκφράζουν και να εφαρμόζονται στην σύγχρονη εποχή.

Τα θέματα που απεικονίζονται στις Βιτρώ δημιουργίες μας αντανακλούν το ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων και αξιών της σύγχρονης κοινωνίας, όπως θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης, περιβαλλοντικές ανησυχίες ή πολιτιστική ποικιλομορφία. Πέρα όμως του θέματος, τα σύγχρονα Βιτρώ γίνονται ακόμη πιο πειραματικά στην προσέγγισή τους χρησιμοποιώντας ένα ευρύτερο φάσμα υλικών και τεχνικών για πιο καινοτόμες δημιουργίες.

Ένα πολύ καλαίσθητο Βιτρώ που κολακεύει εικαστικά οποιονδήποτε χώρο  με αυθεντικό και διαχρονικό τρόπο.

Σε αυτό το portfolio παρουσιάζουμε ένα ιδιαίτερο Βιτρώ, εμπνευσμένο από την παράδοση αλλά τόσο σύγχρονο και συνεκτικό ως προς τα δεδομένα της εποχής μας. Ένα Βιτρώ εμπνευσμένο από την τοιχογραφία της “Άνοιξης” στην οποία εικονίζεται το βραχώδες τοπίο της Σαντορίνης. Η συγκεκριμένη τοιχογραφία υμνεί τον ερχομό της Άνοιξης με ζωηρά χρώματα και τη λεπτομερή απεικόνιση της φύσης και ένα Βιτρώ εμπνευσμένο από την συγκεκριμένη τοιχογραφία μπορεί να αναπαραγάγει εξίσου μοναδικά αυτά τα στοιχεία.

Το παράθυρο για το οποίο δημιουργήσαμε το Βιτρώ έχει μικρές διαστάσεις για ένα τόσο μεγάλο θεματικά δημιούργημα, αλλά πήραμε μερικά στοιχειά που αναβιώνουν το στυλ και την αισθητική της τοιχογραφίας και την μεταφέρουν στον κόσμο του Βιτρώ, κρατήσαμε τα λουλούδια και τα χελιδόνια στο στυλ και στο ύφος της τοιχογραφίας. Δημιουργήσαμε βάθος και σκηνικό για τις φιγούρες που παρουσιάζονται στο προσκήνιο. Ένα πολύ ρομαντικό αποτέλεσμα με μια οπτική αφήγηση την οποία μεταφράσαμε σε γυαλί, φως & χρώμα.

Ένας συν (4) τέσσερεις λόγοι να προτιμήσετε ένα Βιτρώ εμπνευσμένο από μια τοιχογραφία

♦Ένα Βιτρώ εμπνευσμένο από μια τοιχογραφία μπορεί να προσφέρει μεγάλη καλλιτεχνική αξία επειδή επιτρέπει στον καλλιτέχνη να ζωντανέψει ένα ιστορικό έργο τέχνης σε ένα νέο μέσο.
♦Οι περίπλοκες λεπτομέρειες και τα ζωντανά χρώματα μιας τοιχογραφίας μπορούν να αναπαραχθούν όμορφα σε Βιτρώ, προσθέτοντας βάθος και πλούτο στο έργο τέχνης.
♦Το Βιτρώ έχει μοναδική φωτεινότητα και ημιδιαφάνεια που μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά ενός σχεδίου εμπνευσμένου από τοιχογραφίες.
♦Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές του Βιτρώ με την έμπνευση μιας ιστορικής τοιχογραφίας, ένας καλλιτέχνης μπορεί να δημιουργήσει ένα έργο τέχνης που είναι ταυτόχρονα διαχρονικό & σύγχρονο.

Ένα Βιτρώ εμπνευσμένο από τοιχογραφίες μπορεί να λειτουργήσει ως ένας όμορφος φόρος τιμής στο αυθεντικό έργο τέχνης, καθώς και ένας τρόπος να φέρει την ομορφιά και το νόημά του σε ένα νέο κοινό.

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!