Total-ΒΙΤΡΩ deco Μπάνιο.

Μοντέρνο στυλ Διακόσμησης Μπάνιου με θεματικό total- ΒΙΤΡΩ deco. Όμορφο, φρέσκο, οπτικά εξαιρετικά εντυπωσιακό & απόλυτα προσαρμόσιμο στο budget σας! Το Ατελιέ Μότση σας προτείνει μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα τάση για την διακόσμηση του μπάνιου σας!

Πακέτο Ανακαίνισης & Διακόσμησης — (2) σε (1)

Καινοτομούμε στο Αρχιτεκτονικό σχεδιασμό εσωτερικών χώρων με ολοκληρωμένα πακέτα περιλαμβάνοντας όλες τις τεχνικές εργασίες διαμόρφωσης και επίπλωσης του χώρου. Αποκλειστικά για εσάς σε ένα πακέτο Ανακαίνισης Μπάνιου έχουμε την τελευταία τάση: Σετ Thermostatic ντουζιέρα Καταρράκτης στην οροφή με Smart LED Φωτισμό & Εφαρμογή γνήσιου Βιτρώ. Ενημερωθείτε για αυτό το πακέτο με ένα κλικ: Ντουζιέρα Καταρράκτης

♦ Διαχωριστικό Ντουζιέρας

Το Βιτρώ είναι Must επιλογή σε κάθε διαχωριστικό ή καμπίνα ντουζιέρας κυρίως για λειτουργικούς – πρακτικούς λόγους.

  • Δεν θαμπώνει από τους υδρατμούς,
  • Δεν απαιτεί καθαρισμό καθώς δεν φαίνονται τα ίχνη από τα άλατα,
  • Δεν απαιτεί καμία απολύτως συντήρηση,
  • Ρύθμιση της ορατότητας. Μπορείτε να επιλέξετε αν το διαχωριστικό/ καμπίνα της ντουζιέρας θα είναι διάφανο είτε ημιδιάφανο σε σημεία επιλογής σας ή απόλυτα αδιαφανές μέσω του καλλιτεχνικού σχεδίου του βιτρώ & του συνδυασμού των κρυστάλλων του.
  • 100% Εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.

 

♦ Καθρέφτης Μπάνιου

Κρύσταλλα (οπαλίνας ή καθεδράλ) ενσωματώνονται μέσα στον καθρέπτη με την τεχνική της χαλκοταινίας. Μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική δημιουργία που προσδίδει ένα στιλάτο διάκοσμο στο μπάνιο. Η επιλογή φωτιζόμενου Καθρέπτη Βιτρώ με πλαίσιο προσθέτει στην καλαισθησία του χώρου.

 

Extra aRT Πρόταση για το ΜΠΑΝΙΟ:

… Συνδυάστε το total-ΒΙΤΡΩ deco με μια γνήσια τοιχογραφία αποτυπωμένη στο χέρι σε κάποια εσοχή ή και σε ολόκληρο τον τοίχο με την τεχνική a secco εξαιρετική εναλλακτική διακόσμηση των τοίχων του μπάνιου για εγγυημένο αποτέλεσμα που διαρκεί για πάντα. Για ένα ακόμα πιο στιλάτο αποτέλεσμα εγκατάσταση LED φωτισμού.

♦ Παράθυρο Μπάνιου

Εφαρμογή Βιτρώ σε Παράθυρο χωρίς περιορισμούς ως προς το είδος/ διαστάσεις/ πλαίσιο/ σχέδιο.

Η πολυετή εμπειρίας μας και το μεράκι μας συμβάλλουν στην μέγιστη αξιοποίηση της τέχνης του βιτρώ χωρίς κανέναν περιορισμό. Απόλυτα εφαρμόσιμο σε κάθε επιθυμία σας προσδίδει μια εκλεπτυσμένη αισθητική αναβάθμιση και μέγιστη λειτουργικότητα. Το Βιτρώ σημαίνει καλός φωτισμός του χώρου, φωτίζει ατμοσφαιρικά μέσω της αλληλεπίδρασης του φυσικού φωτός που περνάει μέσα από αυτό.

Στο Ατελιέ Μότση από το 1992 υπηρετούμε πιστά την όμορφη τέχνη του γνήσιου βιτρώ.

  • Σε όλες τις βιτρώ δημιουργίες μας συνοδεύουμε το άριστα καλλιτεχνικό σχέδιο με υψηλής ποιότητα υλικά και σας παρέχουμε 100% εγγύηση εφ΄ όρου ζωής.
  • Δημιουργούμε το βιτρώ από αληθινά κρύσταλλα γυαλιού, οπαλίνα/ καθεδράλ (πάχους 4mm) σε όλες τις χρωματικές αποχρώσεις.
  • Στο ατελιέ μας θα βρείτε χρώματα κρυστάλλων μιας και μόνο παραγωγής που δεν επαναλαμβάνονται εξασφαλίζοντας ανεπανάληπτα βιτρώ αποκλειστικά και μόνο για εσάς.
  • Εφαρμόζουμε την τεχνική της χαλκοταινίας. Συγκεκριμένα, μια λεπτή λωρίδα φύλλου χαλκού τυλίγεται γύρω από την οπαλίνα ή το καθεδράλ και στη συνέχεια το κομμάτι συγκολλάται στο επόμενο κομμάτι θερμαίνοντας το φύλλο χαλκού. Αυτή η μέθοδος συναρμολόγησης είναι γνωστή ως Tiffany μέθοδος που εγγυάται ένα πραγματικά γνήσιο και υψηλής αξίας βιτρώ.

Πακέτο έξυπνης Αγοράς

Σε μια τιμή μπορείτε να παραγγείλετε το Παράθυρο αλουμινίου & Bιτρώ — (2) σε (1) μοναδική εμπειρία αγοράς με γνώμονα το βέλτιστο επίπεδο της ικανοποίηση σας.

Ενημερωθείτε με ένα κλικ: παράθυρα αλουμινίου με βιτρώ

Όλες οι προτεινόμενες εφαρμογές βιτρώ (Παράθυρο, Διαχωριστικό, Καθρέφτη) διατίθεται σε κατά παραγγελία διαστάσεις & σχέδια της επιλογής σύμφωνα με το budget & τις ανάγκες του χώρου σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!