ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Βιτρώ Ντουζιέρα — Εκλεπτυσμένη Διακόσμηση Μπάνιου

Ένα αυθεντικό βιτρώ με το κατάλληλο καλλιτεχνικό σχέδιο που ζωντανεύει μέσα από μια χειροποίητη διαδικασία με την τεχνική της χαλκοταινίας αποτελούμενο αποκλειστικά από γνήσια κρύσταλλα οπαλίνας & καθεδράλ που συνδυάζονται αρμονικά από ποσοτικής και χρωματικής σκοπιάς μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο του μπάνιου σας.

Στο Ατελιέ Μότση, ο διάκοσμος του μπάνιου αποκτά καλλιτεχνική αξία, μετατρέπεται σε υψηλή τέχνη που προσδίδει λειτουργικά και αισθητικά τον χώρο, αλλά κυρίως σας εκφράζει και εκφράζεστε μέσα από αυτό καθώς σας δίνουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε το σχέδιο της επιλογής σας, να προσδώσετε στο μπάνιο το δικό σας στυλ, να το μεταμορφώσετε όπως το έχετε ονειρευτεί. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε τη δική σας προσωπική ιδέα ώστε να αποκτήσετε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον, ένα ονειρεμένο μέρος που να σας χαλαρώνει και να σας φτιάχνει τη διάθεση.

 

ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Στην συγκεκριμένη πρόταση σας παρουσιάζουμε ένα βιτρώ ντουζιέρα σε ένα κλασικό και επιβλητικό σχέδιο, απεικονίζει τις δύο μούσες του Έρωτα. Στο ίδιο ύφος έχει συνδυαστεί το σχέδιο του βιτρώ στο παράθυρο του μπάνιου που βρίσκεται ακριβώς στο πίσω μέρος της ντουζιέρας. Ο συνδυασμός των κρυστάλλων οπαλίνας και καθεδράλ καθορίζει το βαθμό και τα σημεία ορατότητας της ντουζιέρας. Η επιλογή αυτή εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές σας απαιτήσεις.

Στο Ατελιέ Μότση σας παρέχουμε αυτήν την μοναδική εμπειρία τέχνης σε προσιτή τιμή παρέχοντας εντελώς δωρεάν το σχέδιο και την τοποθέτηση του βιτρώ στο χώρο σας. Εξειδικευόμαστε στην τοποθέτηση βιτρώ σε οποιαδήποτε ντουζιέρα, επίσης σας δίνουμε τη δυνατότητα να παραγγείλετε σε μια τιμή νέα ντουζιέρα μαζί με το βιτρώ. Πέρα από την πολυτέλεια, σας προτείνουμε βιτρώ στη ντουζιέρα του μπάνιου σας και για λειτουργικούς λόγους που θα σας λύσουν στην κυριολεξία τα χέρια. Το βιτρώ που δημιουργούμε αποτελείται από γνήσια κρύσταλλα οπαλίνας και καθεδράλ, υλικά που είναι απολύτως ανθεκτικά σε υγρασία, δεν θολώνουν, δεν φαίνονται ίχνη από άλατα σύνηθες φαινόμενο στις ντουζιέρες, και το σημαντικότερο δεν απαιτείται καθαρισμός ή οποιαδήποτε άλλη συντήρηση. Μια επένδυση τέχνης με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής αποκλειστικά από το Ατελιέ Μότση!

Εάν επιθυμείται μια extravaganza στην Ντουζιέρα σας, προτείνουμε “flirt” ΒΙΤΡΩ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ

FollowFb.Ins.Lin.X.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!