ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΕ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟ ΒΙΤΡΩ ΟΡΟΦΗΣ

Το Ατελιέ Μότση παρέχει υψηλές υπηρεσίες Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού & Διακόσμησης για μια πρωτότυπη και μοναδική Ανακαίνιση του σαλονιού σας, που συνδυάζει Τέχνη – Διακόσμηση — Design. Ένας πρωτοποριακός συνδυασμός αναβάθμισης του Interior Design. Η οροφή στην σύγχρονη κατοικία από την κοινότυπη διακόσμηση μένει συνήθως αναξιοποίητη ή οι όποιες παρεμβάσεις που γίνονται δεν προσδίδουν στον χώρο, όπως για παράδειγμα μια γυψοσανίδα με έναν απλό φωτισμό που δεν εξυπηρετεί ούτε από διακοσμητικής ούτε από πρακτικής άποψης αφού το μόνο που καταφέρνει είναι να τονίζει την ύπαρξη του κενού στην οροφή.

Στο Ατελιέ Μότση αντιμετωπίζουμε τον χώρο σαν ένα σύνολο παρεμβαίνοντας καλλιτεχνικά σε καινοτόμα σημεία του με πολλές εναλλακτικές προτάσεις ανάλογα με το στυλ & τις δικές σας ανάγκες. Οι τρεις επιλογές που σας προτείνουμε για την οροφή είναι α) Οροφογραφία με οικολογικά χρώματα και εγγύηση εφ΄ όρου ζωής, β) Φωτιστικό οροφής Βιτρώ με γνήσια κρύσταλλα οπαλίνας και καθεδράλ που αλληλοεπιδρούν με το φως μοναδικά μέσα από τις χρωματικές αποχρώσεις των κρυστάλλων δίνοντας σας τη δυνατότητα να ρυθμίσετε εσείς όσο επιθυμείτε την ένταση του φωτισμού για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, και γ) Φωτιζόμενο Βιτρώ Οροφής την #1 τάση παγκοσμίως σύμφωνα με τις δύο μητροπόλεις του, Interior Design, Νέα Υόρκη & Λονδίνο. Το Βιτρώ αποτελεί το #1 κεντρικό στοιχείο του χώρου τον απαλλάσσει από διακοσμητικά αντικείμενα που τον φορτώνουν, και επιπλέον ως εφαρμοσμένη Τέχνη το Βιτρώ μέσα από το άρτιο καλλιτεχνικό σχέδιο, το οποίο στο Ατελιέ Μότση το προσφέρουμε δωρεάν, δίνει ένα μοναδικό προσωπικό στυλ & αισθητική που σας εκφράζει μοναδικά.

Την οροφή Βιτρώ την συνιστούμε σε κάθε χώρο καθώς έχει την δυναμική να μεταμορφώσει τις διαστάσεις του προσφέροντας μια αρμονία οπτικά που καθοριστικό ρόλο διαδραματίζει το Φως. Το Βιτρώ είναι πηγή Φωτός. Το Βιτρώ δημιουργεί φωτεινούς χώρους μέσα από τις αποχρώσεις της οπαλίνας και του καθεδράλ, τα δύο είδη ημιπολύτιμων κρυστάλλων που συνθέτουν το αυθεντικό βιτρώ και συνιστούν το «μυστικό» του βιτρώ καθώς πέρα από την απόλυτα ανθεκτικότητα τους σε καιρικές συνθήκες (υψηλή θερμοκρασία, υγρασία κτλ.) έχουν την ιδιότητα να αλληλοεπιδρούν μοναδικά με το φως είτε είναι φυσικό φως είτε όχι. Με το φωτιζόμενο βιτρώ οροφής ρυθμίζεται η ένταση του φωτός και προσδίδεται στον χώρο ένα προσωπικό στυλ και συναίσθημα που αντανακλάται από τα χρώματα των κρυστάλλων του βιτρώ.

Το Βιτρώ #1 τάση στον σύγχρονο Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό που θέλει το Φως να κυριαρχεί στον χώρο.

Βιτρώ μοναδική Εφαρμοσμένη Τέχνη που αναδεικνύει & αναδεικνύεται από το Φως. 

Η συμβολή του αυθεντικού Βιτρώ στο Interior Design

Η φωτιζομένη οροφή από αυθεντικό βιτρώ είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική πρόκληση καθώς πέρα από το κομμάτι της τέχνης και του σχεδίου έχει μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν άριστη εφαρμογή και λειτουργική ύπαρξη, τα σημαντικότερα αυτών είναι η μελέτη φωτισμού, η στήριξη της οροφής και ο διαμερισμός των κομματιών που την αποτελούν, μπορεί να είναι από γυψοσανίδα ή εξωτερικό σκελετό σιδήρου ή αλουμινίου, και τέλος η χρωματική παλέτα των κρυστάλλων του βιτρώ. Το γυαλί είναι ο καλύτερος αναμεταδότης του φωτός καθώς διαθλάται με μαγικό τρόπο και δημιουργεί μοναδικές αποχρώσεις φωτός στον χώρο καθώς διαπερνά την κάθε απόχρωση, και αυτός είναι ένας από τους πρακτικούς λόγους που προτείνουμε Φωτιζόμενο Βιτρώ, σε αντίθεση με τα πλεξιγκλάς και τις αμμοβολές που θαμπώνουν με το φως και δημιουργούν μια νοσοκομειακή αποστειρωμένη αίσθηση, το αυθεντικό βιτρώ προφέρει υφές λόγω των διαφορετικών κρυστάλλων, ατμοσφαιρικό φωτισμό και στο Ατελιέ Μότση το κάθε βιτρώ είναι ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο έργο τέχνης που προφέρουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Το φωτιζόμενο βιτρώ οροφή που παρουσιάζουμε είναι μοναδικό δείγμα στυλ και αισθητικής για το Interior Decor της κατοικίας που στολίζει με έναν ανατρεπτικό συνδυασμό ψυχρών χρωμάτων με μπλε και κίτρινο χτίζουμε οπτικά μια ρομαντική ιστορία με γεωμετρικό χαρακτήρα λιτό στην σύνθεση. Μια οπτική αφήγηση του θέματος, μια αλληγορική παρουσίαση δύο ζευγαριών, τα τέσσερα λευκά περιστέρια που στολίζουν τα δύο κομμάτια της οροφής σε ηλιόλουστους ουρανούς μπλε και κίτρινο που χρωματίζουν ένα ιδιαίτερο και μοναδικό έργο τέχνης.

“Ατελιέ Μότση εδώ η Ανακαίνιση Σπιτιού γίνεται εμπειρία Τέχνης”

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!