Σταθερό Βιτρώ Παράθυρο με χρυσό πλαίσιο αλουμινίου – Διακοσμητική Πρόταση

Το Ατελιέ Μότση παρουσιάζει ένα μοντέρνο γεωμετρικό Βιτρώ σε σταθερό παράθυρο που ταιριάζει απόλυτα στις minimal απαιτήσεις του σαλονιού που το φιλοξενεί. Η εικονιζόμενη ανάθεση αποτελεί ένα δείγμα μιας κατασκευαστικής, σχεδιαστικής & εικαστικής προσπάθειας που πρόσφερε στον χώρο ένα ενιαίο σύνολο χρωμάτων και σχημάτων που διακοσμούν με ένα ξεχωριστό τρόπο.

Ένα σταθερό Βιτρώ Παράθυρο στο σαλόνι ή σε ένα διάδρομο είναι μια σημαντική πηγή φωτός.

Ο Φωτισμός είναι σημαντικός στην Αρχιτεκτονική του χώρου (Interior Design). Το αυθεντικό Βιτρώ από έναν έμπειρο εικαστικό καλλιτέχνη συνιστά την πιο αποτελεσματική μέθοδο για την απαιτούμενη φωτεινότητα σε κάθε χώρο. Το Ατελιέ Μότση, με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια, δημιουργεί αυθεντικά Βιτρώ από γνήσια κρύσταλλα οπαλίνας και καθεδράλ με μεγάλη ποικιλία μοναδικών χρωματικών αποχρώσεων. Το μυστικό του Βιτρώ στο Ατελιέ Μότση είναι το σχέδιο, χαρακτηρίζεται από υψηλής καλλιτεχνικής αξίας από τα έμπειρα χέρια του εικαστικού Παύλου Μότση που μέσα από αυτό αποδίδει τον εικαστικό και διακοσμητικό λόγο που εξυπηρετεί το βιτρώ στον χώρο αναδεικνύοντας το σε μοναδική καλλιτεχνική δημιουργία.

Τα Στάδια απόκτησης του Βιτρώ

Το 1ο Στάδιο περιλαμβάνει το σχέδιο του Βιτρώ, η επιλογή του οποίου είναι αποτέλεσμα εικαστικής μελέτης που αφηγείται μια οπτική ιστορία με ένα βαθύτερο αποτύπωμα της στο χώρο που θα φιλοξενηθεί. Το 2ο Στάδιο περιλαμβάνει τα χρώματα των κρυστάλλων οπαλίνας & καθεδράλ του Βιτρώ πρόκειται για μια δημιουργική διαδικασία στην οποία ο πελάτης έχει ενεργή συμμετοχή προσθέτοντας τη δική του πινελιά.

Σε κάθε Βιτρώ που δημιουργούμε στο Ατελιέ Μότση δίνουμε επιμελημένα διαφορετικά γνωρίσματα, είτε με το σχέδιο είτε την χρωματική παλέτα των κρυστάλλων που διαλέγουμε. Η Τέχνη είναι κάτι προσωπικό είναι παράπανω από μια αισθητική ικανότητα, είναι μια προσωπική ιστορία η αφήγηση της γίνεται ο σκοπός μας σε κάθε ανάθεση Βιτρώ που αναλαμβάνουμε. Ατελιέ Μότση κατά παραγγελία Βιτρώ. Δώρο το Σχέδιο & η Τοποθέτηση στον χώρο σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!