Βιτρώ σε Παράθυρο Κουζίνας

Το παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη της κουζίνας είναι η βασικότερη και σημαντικότερη πηγή φωτός σε κατοικίες και διαμερίσματα που η κουζίνα δεν έχει ένα ανοιχτό σχέδιο που την συνδέει με το σαλόνι, αλλά βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο.  Η τοποθέτηση ενός βιτρώ δεν γίνεται μόνο η κυριά πηγή για χρώμα, τέχνη και άποψη, αλλά μας επιτρέπει να διαλέξουμε ένα πιο σοβαρό και λιτό σχέδιο για την κουζίνα, προσιτή πολυτέλεια και υψηλή αισθητική. Το βιτρώ έχει αυτήν την δυνατότητα να στηρίζει και να αναβαθμίζει τον εσωτερικό χώρο με φωτεινές αποχρώσεις και τέχνη.

Διακόσμηση κουζίνας — Διάφανο Βιτρω

Το βιτρω μας προσφέρει την θέα της επιλογής μας και μέσω ενός βιτρω επιλέγουμε τα χρώματα για το φως που δέχεται ο χώρος. Το βιτρω είναι το φίλτρο της καθημερινότητας μας γιαυτό τον λόγο είναι σημαντικό να διαλέγουμε προσεχτικά τα χρώματα, το σχέδιο και το θέμα του.

Σε αυτό το project δουλέψαμε με ένα ιδιαίτερο μοτίβο σε ρεαλιστική βάση, ο χώρος της συγκεκριμένης κουζίνας έχει έντονο φυσικό φωτισμό και ο ιδιοκτήτης ήθελε να έχει οπτική επαφή με τον εξωτερικό χώρο.

Αποφασίσαμε από κοινού να δώσουμε την αίσθηση μιας “ρεαλιστικής λεμονιάς” σχεδόν σε αληθινή κλίμακα δεδομένου και της μεγάλης επιφάνειας της πόρτας και βάση αυτών δημιουργήσαμε ένα διάφανο βιτρω, που αρχίζει από το παράθυρο του νεροχύτη και συνεχίζεται στην πόρτα της κουζίνας που οδηγεί στο μπαλκόνι.

Ένα ιδιαίτερα όμορφο και λειτουργικό σχέδιο που αποδίδει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα καθώς ανάλογα από την θέση μας στον χώρο αλλάζει η οπτική εμπειρία καθώς διαφοροποιείται το φόντο, εξαιτίας της ιδιοφυής χρήσης του διάφανου τζαμιού που επιτρέπει στην λεμονιά να παρουσιάζει την σιλουέτα της διαφορετικά, καθώς αυτή μένει ελεύθερη και αντιπαραβαλλόμενη με το εξωτερικό σκηνικό.

Μια οπτική λειτουργία ιδιαίτερα θεατρική, σαν εκείνη του θεατή μιας θεατρικής παράστασης που ανάλογα με την θέση του θεατή αλλάζει η οπτική του εμπειρία ως προς τον τρόπο που βλέπει τον πρωταγωνιστή σε σχέση με το σκηνικό που τον πλαισιώνει.

Φως & Βιτρώ

Ο φωτισμός είναι σημαντικός παράγοντας στην Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων. Το να προβάλουμε Τέχνη στο φως είναι ένα από τα trend της μοντέρνας τέχνης, αλλά το βιτρώ κάνει το ίδιο με τον πιο πετυχημένο τρόπο που μπορεί να σκεφτεί κανείς, ειδικά όταν πρόκειται για το γνήσιο βιτρώ με αυθεντικά κρύσταλλά οπαλίνας και καθεδραλ που κολακεύουν τω φως διαθλώντας τις αποχρώσεις και το σχέδιο, αυτή η μαγεία της αληθινής τέχνης του αυθεντικού βιτρώ είναι που κάνει σημαντική την τοποθέτηση ενός βιτρώ σε μια κύρια πηγή φωτός, όπως το παράθυρο και η πόρτα της κουζίνας που είναι ένα από τα πιο ιδανικά σημεία.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!