ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ & ΠΟΡΤΑ.

Διακόσμηση οικίας με Βιτρώ σε αφαιρετικό σχέδιο που ξεδιπλώνεται άρτια καλλιτεχνικά με την τεχνική της χαλκοταινίας και απαλούς χρωματικούς τόνους κρυστάλλων καθεδράλ.

 

ΤΟ  ΒΙΤΡΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ …

Η αξία που δίνει ένα βιτρώ στον χώρο έχει δύο εκδοχές. Η πρώτη είναι η καλλιτεχνική εκδοχή, εκεί που το βιτρώ διαπρέπει σαν έργο τέχνης, με το σχέδιο και τη δυναμική του. Το δεύτερο είναι η διακοσμητική του αξία, συνδυαστικά με τον φυσικό φωτισμό αναδιαμορφώνει το contrast και τη δυναμική του χώρου. Η θεματολογία διαφέρει και συνήθως υπαγορεύει τον τόνο και το στυλ που πλαισιώνει τον χώρο. Στο Ατελιέ Μότση μπορούμε να αποδώσουμε τέχνη σε κάθε στυλ, από κλασική παραστατική απεικόνιση έως αφηρημένη μέχρι και τελείως abstract, σε χρωματικούς συνδυασμούς, σχήματα και μοτίβα της επιλογής σας.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΙΤΡΩ ΣΕ ΠΑΡΑΘΥΡΟ & ΠΟΡΤΑ  …

Σε αυτήν την οικία δημιουργήσαμε δύο εμβληματικά βιτρώ τα οποία διαθέτουν την ικανότητα χρωματικά αλλά και μέσω του σχεδίου να ξεδιπλώσουν έναν μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο που διαμορφώνει την ατμόσφαιρα και την οπτική του. Τα χρώματα που επιλέξαμε σε αυτόν τον χώρο για τα συγκεκριμένα βίτρω είναι γήινα με το μπλε καθεδράλ κρύσταλλο να κυριαρχεί ώστε να τονιστεί το σχέδιο. Ο χώρος όπου τοποθετήθηκαν τα βίτρω είναι η είσοδος οικίας, το πρώτο βιτρώ στα πλαϊνά ανοίγματα της πόρτας εισόδου και το δεύτερο σε ένα μεγάλων διαστάσεων εσωτερικό παράθυρο ακριβώς απέναντι από την είσοδο σε σχετικά υψηλό σημείο, τα σχέδια και των δύο βιτρώ  ενοποιούνται οπτικά προσδίδοντας στον χώρο ένα εκλεπτυσμένο στυλ, μια μοναδική και εμβληματική διακόσμηση, και ένα μοναδικό έργο τέχνης ιδιαίτερης αισθητικής, τεχνικής και καλλιτεχνικής αξίας.

Στο Ατελιέ Μότση, έχοντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών, σας προσκαλούμε να βρείτε το δικό σας μοναδικό σχέδιο βιτρώ για μια εκλεπτυσμένη διακόσμηση του χώρου σας.

FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!