ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Στο Ατελιέ Μότση θα βρείτε τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για να βελτιώσετε την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου σας, με εικαστικές δημιουργίες υψηλής τέχνης σχεδιασμένες σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Για έναν αναβαθμισμένο και καινοτόμο διάκοσμο σας προτείνουμε να επενδύσετε στο πρωτοποριακό κίνημα του ART YOU CAN USE™, υψηλή τέχνη προσαρμοσμένη στο χώρο σας προσφέροντας πολλαπλά οφέλη που θα διευκολύνουν και θα ομορφύνουν την καθημερινότητα σας.

Οι 4 βασικές #must_have επιλογές για κάθε χώρο που θα σας διαφοροποιήσουν από την τετριμμένη διακόσμηση, δεν θα φορτώσουν τον χώρο σας με αχρείαστα διακοσμητικά είδη, και θα ικανοποιήσουν πλήρως όλες τις ανάγκες του.

ΒΙΤΡΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Η εφαρμοσμένη τέχνη του βιτρώ που θα βρείτε στο Ατελιέ Μότση είναι από τα πιο δυνατά διακοσμητικά εργαλεία της σημερινής εποχής ικανοποιώντας τις πιο καίριες ανάγκες κάθε χώρου, την καλαισθησία που μόνο η υψηλή τέχνη είναι ικανή να προσφέρει, την κάλυψη αδύναμων σημείων του χώρου, όπως κακοτεχνίες, κάλυψη κενών χώρων, χαμηλοτάβανοι χώροι, προστασία από αδιάκριτα βλέμματα γειτόνων, θερμομόνωση, ηχομόνωση, έλλειψη χρόνου για καθαρισμό παραθύρων ή μπαλκονόπορτες, ντουζιέρες μπάνιου κτλ., και τέλος ρύθμιση του επιθυμητού επιπέδου φωτεινότητας με βάσει τις απαιτήσεις για φως που έχει ο κάθε χώρος.

Διαχρονική εφαρμογή Βιτρώ Παράθυρο
Καινοτόμα εφαρμογή Βιτρώ Ντουζιέρα

DESIGN ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ

Ο σχεδιασμός εικαστικών δημιουργιών του ατελιέ μας θα επιπλώσουν και θα “ντύσουν” καλαίσθητα και ολοκληρωμένα όλο το σπίτι σας. Μια οικονομική προσέγγιση που θα σας απαλλάξει από την σύνηθη ανάγκη να “γεμίσετε” τον χώρο με άσκοπες αγορές αντικειμένων. Ο σχεδιασμός είναι προσανατολισμένος σύμφωνα με τις αρχές της εσωτερικής αρχιτεκτονικής διακόσμησης ώστε ο χώρος σας να αποτελείται από όσα αντικείμενα χρειάζεται από πρακτικής και αισθητικής άποψης με ποιοτικά και καινοτόμα υλικά και σε κατά παραγγελία σχέδια της ειλογής σας με εγγυήση εφ΄ όρου ζωής.

Πρωτότυπο Βιτρώ προστατευτικό για το τζάκι
ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Το φως που διαχέεται στο σπίτι σας καλύπτει πάνω από το ήμισυ του διάκοσμου και της λειτουργικότητας του. Η συνήθης επιλογή που προτείνεται από τον κοινό διάκοσμο για την κάλυψη αυτής της ανάγκης είναι τα Φωτιστικά, μια εξαιρετικά τετριμμένη επιλογή που δεν ταυτίζεται με το σήμερα. Στο Ατελιέ Μότση πρωτοπορούμε και σας προσφέρουμε ενσωματωμένο φωτισμό σε οροφές, τοίχους, πόρτες, ντουλάπες και άλλα σημεία ανάλογα με την αρχιτεκτονική κάθε χώρου με σύνηθες υλικό τα ημιπολύτιμα κρύσταλλα οπαλίνας ή καθεδράλ εφαρμόζοντας την τεχνική του βιτρώ.

Φωτισμός Βιτρώ Οροφή Μπάνιου
ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Οι Καλές Τέχνες, όπως η αληθινή ζωγραφική στις υπηρεσίες της διακόσμησης για να “ντύσετε” μοναδικά όλο τον χώρο, ακόμα και για σπίτια με μεγάλες διαστάσεις η ζωγραφική καλύπτει πλήρως την ανάγκη του διάκοσμου με αποτέλεσμα να μην χρειαστείτε καμία άλλη διακοσμητική παρέμβαση. Στο Ατελιέ Μότση, ως καλλιτέχνες, σας εγγυόμαστε αληθινή ζωγραφική από οικολογικά υπο-αλλεργικά χρώματα, την οποία αποδίδουμε σε οποιοδήποτε υλικό, πέρα από την σύνηθες καμβά, ακόμα και απευθείας στους τοίχους, οροφές, πόρτες, ντουλάπια και οποιοδήποτε άλλο σημείο της επιθυμίας σας με άριστο και αναλλοίωτο στην διάρκεια των ετών αποτέλεσμα με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής, χωρίς να χρειάζεται καμία συντήρηση και με δυνατότητα επαναφοράς στην πρωτύτερη κατάσταση.

Αυθεντική Τοιχογραφία σε Κεφαλή Κρεβατοκάμαρας
Αυθεντική Τοιχογραφία Οροφής

Ζήστε την μοναδική εμπειρία της σύγχρονης διακόσμησης αποκλειστικά στο Ατελιέ Μότση, Fine Art & Design brand, με 30 χρόνια εμπειρίας και ειδίκευσης στον τομέα του Interior Design αναλαμβάνουμε πλήρως την Αρχιτεκτονική Εσωτερικού Σχεδιασμού του σπιτιού σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Υψηλή Τέχνη & Design για πληροφορίες στο 210 99 46 144 ή e-mail: atelie-moci@hotmail.com.

Comment

This post doesn't have any comment. Be the first one!

hide comments
FollowFb.Ins.Lin.Tw.Yt.
...
Back
Cart Your cart 0

No products in the cart.

Total0.00 
Checkout
Empty

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!